Flexplek Huren in Den Haag?

Wilt u een professionele flexplek in Den Haag huren of heeft u behoefte aan een zakelijk adres? De Kleine Loods biedt zonder opzegtermijn volledig ingerichte werkplekken op flexibele basis voor korte of lange termijn. U kunt bij ons een individuele ruimte huren maar ook aan een bureau werken in de open ruimte. In onze vergaderzaal kunt u klanten ontvangen of een werkoverleg plannen met uw collega’s. De koffie, thee, overdekt parkeren en het snelle draadloos netwerk zijn de gratis faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Als ZZPer of starter bent u op zoek naar een inspirerende flexplek. De Kleine Loods is een innovatief business center waar u incidenteel kunt huren. Ontmoet zonder beperkingen andere ondernemers en laat de dynamiek van de locatie u inspireren. Onze lounge is een informele ruimte waar u eenvoudig succesvolle brainstormsessies kunt houden.

De Kleine Loods biedt een full-service concept waarin geen verborgen kosten zijn verwerkt! Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of reservering op 070 757 74 76. U kunt de Kleine Loods bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.

Locatie:
De Kleine Loods ligt in het rustige Mariahoeve boven het Winkelcentrum Mariahoeve. Het Business Center Mariahoeve is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.